INCALTAMINTE HISPALIS DAMA 2301 NEGRU

Joma
540,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Joma
Stoc 4
Culoare: Negru
Marime: 37
Cod produs - SKU 8445757080615

Descriere

Detalii

Pantofi de alergare JOMA pentru femei. Bate-ți cel mai bun timp personal cu acest model de antrenament neutru de înaltă performanță pentru alergătorii care caută o amortizare excelentă, deoarece este conceput pentru alergătorii cu greutate medie-grea! Sunt recomandați a fi purtați și după accidentări și/sau în timpul recuperarii.

Material și întreținere

Partea superioară este confecționată din material textil personalizat și ușor care permite ventilația datorită sistemului VTS, și material sintetic sudat pentru a elimina greutatea și cusăturile folosind sistemul JOMA SPORTTECH. Această tehnologie devine un scut de protecție pentru partea superioară, îmbunătățind potrivirea la picior și oferind stabilitate.

Designul este mai consistent în călcâi și zona centrală pentru a evita deformările.

Talpa intermediară este realizată cu sistemul FULL DUAL PULSOR: phylon dublu în diferite densități care adaugă un plus de amortizare. În plus, încorporează gel pe spate care absoarbe impactul și sporește pasul cu tehnologia PULSOR.

Talpa este realizata din cauciuc DURABILITY cu densitate mare si rezistenta la abraziune. Încorporează sistemul STABILIS, o piesă situată în zona de torsiune a tălpii care conferă stabilitate benzii de rulare și previne torsiunea nedorită și deci rănile. De asemenea, are linii de flexie FLEXO pentru a obține benzi de rulare mai confortabile și mai naturale.

Detalii

SKU
8445757080615
Brand