INCALTAMINTE R.3000 2317 TURCOAZ

Joma
760,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Joma
Stoc 2
Culoare: turcoaz
Marime: 39
Cod produs - SKU 8445757083265

Descriere

Detalii

Pantofi de alergare JOMA pentru bărbați - cea mai completă încălțăminte Joma de până acum! Recomandată alergătorilor rapizi (sub 4 minute/km), modelul R.2000 îți va oferi versatilitatea de care ai nevoie: ușurință, confort și o reactivitate incredibilă. Ce ai crede dacă ți-am spune că am creat adidasul perfect care face aproape totul? Să alergi în confort, să-ți accelerezi recuperarea, să te pregătești pentru o competiție, să te antrenezi... Adidașilor de alergare R.2000 nu le lipsește nimic!

 

Material și întreținere

Partea superioară este confecționată din material textil respirabil, la care se adaugă mici perforații realizate cu tehnologia VTS, care ajută la aerisirea transpirației. Pentru a conferi fermitate, susținere și potrivire la partea superioară, am adăugat mai multe sisteme. Pe de o parte, materialul sintetic fără cusături JOMA SPORTECH din zona de șireturi adaptează pantofii la picior. Pe de altă parte, între căptușeală și materialul principal, am inclus o structură de curele de ajustare, care nu va influența flexibilitatea pantofilor.

Limba elastică ultra-ușoară este cusută la căptușeală pentru a preveni alunecarea.

Talpa intermediară foarte ușoară este construită cu tehnologia FULL DUAL PULSOR, compusă din materiale cu densități diferite. Partea din spate include FLY REACTIVE, o spumă super ușoară și flexibilă care te „obligă” să zbori peste asfalt. Returul de energie este extraordinar, optimizând reactivitatea și impulsul. Ca urmare, alergarea ta va fi mai confortabilă și mai dinamică, ajutând totodată la reducerea oboselii după ce alergi la o asemenea viteză. Partea anterioară a piciorului e formată din Phylon de calitate excelentă cu o densitate mai mare pentru a absorbi impactul.


 

Detalii

SKU
8445757083265
Brand