INCALTAMINTE R.STORM VIPER 611

Joma
350,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Joma
Culoare
Marime
Cod produs - SKU R.SVIPLW
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Pantofi personalizate pentru femei pentru 20 de kilometri de Paris destinate pentru formare neutră și rularea treadthatthat care caracteristică o tăietură care este fabricat într-o singură bucată de plasă respirabil care previne frecare și oferă un confort mai mare, cu o mai mare flexibilitate în zonele de instep, în cazul în care se face îndoire.

În plus, are perforații proiectate astfel încât piciorul să respire cu fiecare treaptă de rulare și întăririle TPU injectate în zonele în care este cel mai necesar, ar fi părțile laterale și călcâiul , care contribuie la o mai mare luminozitate și confort. Limba este cusută să stea ferm pentru 20 de kilometri de rasă.

Acest model este destinat femeilor, deoarece conține un midsole de rebound super ușoare, un material care își recapătă forma fără a se deforma și care contribuie amortizare, durabilitate și luminozitate mare, care se adaptează la toate ritmurile cursei, deoarece absoarbe impacturile în timp ce conduceți ritmul.

Talpa este confectionata din cauciuc foarte fin si de inalta calitate si are o abraziune scazuta , care oferă o durabilitate mai mare.

În plus, are știfturi separate pentru a crește luminozitatea.

are, de asemenea, sistemul stabilis, o piesă de injectare care merge de la puntea piciorului la metatarsiene și care stabilizează tranziția benzii de rulare.

Detalii

SKU
R.SVIPLW
Brand