INCALTAMINTE R.VIPER DAMA 2301 NEGRU

Joma
575,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Joma
Stoc 4
Culoare: Negru
Marime: 37
Cod produs - SKU 8445757154415

Descriere

Detalii

Pantofi de alergare JOMA pentru femei. Acești pantofi de alergare sunt ideali pentru antrenament, deoarece oferă un nivel bun de amortizare. Destinat alergătorilor de greutate medie, cu amprentă neutră. Se caracterizează prin ușurință. Tu ai grijă de efort și ea de picioarele tale.

Material și întreținere

Partea superioară este confecționată din material textil cu un finisaj jacquard respirabil. Acestea permit intrarea și ieșirea aerului datorită sistemului de ventilație VTS, care constă în încorporarea unor perforații de-a lungul tăieturii. Pe de alta parte, stabilitatea croielii vine din sistemul JOMA SPORTECH, care elimina cusaturi, ofera lejeritate si ajusteaza pantofii la piciorul alergatorului.

Talpa intermediară este realizată cu sistemul revoluționar REACTIVE BALL. Această tehnologie absoarbe impacturile în timp ce își recuperează rapid forma pentru a oferi reactivitate.

Talpa este realizata din cauciuc DURABILITY cu rezistenta medie la uzura la abraziune. Pentru a oferi stabilitate încălțămintei, a fost adăugată o piesă STABILIS în zona tijei, evitând astfel răsucirea inutilă în acea parte. Acest lucru nu înseamnă că talpa nu este flexibilă. Pentru a face acest lucru, sistemul FLEXO flex line permite amprentei să fie mai naturală și mai dinamică.

 

Detalii

SKU
8445757154415
Brand