LIGA 5 2309 TURF GALBEN

Joma
325,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Joma
Stoc 2
Culoare: Galben
Marime: 36
Cod produs - SKU 8445757065780

Descriere

Detalii

Pantofi de fotbal JOMA pentru adulti, pentru teren sintetic si covor. Modelul de pantofi de futsal care încorporează sistemul de amortizare PULSOR, ale cărui bucăți de gel absorb impacturile și promovează impulsul.

 

Material și întreținere

Partea superioară este realizată din diferite materiale. Pe de o parte, are o parte textila cu finisaj jacquard. Perforațiile elaborate cu sistemul de ventilație VTS permit aerului să intre și să iasă. Această zonă este protejată de un scut de protecție sintetic introdus fără cusături datorită tehnologiei JOMA SORTECH, care susține în același timp menținând lejeritatea. În față, este prevăzut cu material sintetic rezistent cu cusături, întărit cu sistemul VTS pentru optimizarea completă a transpirației.

Pentru a oferi suport și potrivire de neegalat, există tipul de șiretură PERFECT FIT.

Talpa intermediară este realizată din phylon de înaltă calitate și durabil, cu părți de protecție PROTECȚIE în zonele cele mai predispuse la frecare. În plus, tehnologia PULSOR amortizează impactul în timp ce reactivează amprenta.

Talpa este realizată din cauciuc DURABILITY de înaltă calitate, cu rezistență bună la abraziune și aderență la suprafață. Cu o structură cu mai multe crampoane care reduce presiunea benzii de rulare și asigură o susținere bună. Pentru a optimiza flexibilitatea bocancilor, prezinta sistemul FLEXO line, a carui functie este de a face trecerea pasului mai confortabila. Echipat cu piese de gel PULSOR, care absorb impactul.

 

Detalii

SKU
8445757065780
Brand