T.SLAM 2204 ALBASTRU-CORAL

Joma
479,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Joma
Stoc 1
Culoare: Albastru-Coral
Marime: 40
Cod produs - SKU 8445456654933

Descriere

Detalii

Pantofi de padel JOMA pentru barbati. Acești pantofi de competiție și antrenament au stabilitate excelentă și rezistență la uzură. Purtați pantofii oficiali ai World Padel Tour și simțiți-vă ca un adevărat jucător profesionist de padel. Ele vă vor aduce doar performanțe ridicate.

 

Material și întreținere

Partea superioară este realizată din plasă sudata personalizată și sintetică pentru a elimina greutatea și cusăturile. Acest lucru este posibil prin utilizarea tehnologiei FLEXSHIELD, care etanșează termic materialul sintetic pe partea superioară pentru a oferi suport, stabilitate și potrivire, rămânând în același timp ușoară.

Include o piesă de protecție în vârful degetului pentru a spori rezistența la abraziune.

Dispune de VTS, sistemul de ventilație Joma care menține constantă temperatura piciorului.

Talpa intermediară este realizată cu tehnologia FULL DUAL PULSOR de dublă densitate; pe partea superioară, phylonul este mai dens, deoarece își propune să ofere stabilitate, iar partea inferioară include MINGE REACTIVĂ pentru a oferi o amortizare și un impuls excelent. Are, de asemenea, un stabilizator EXO COUNTER care face parte din talpa intermediară și oferă în același timp protecție suplimentară.

Talpa exterioară este realizată din cauciuc DURABILITY cu rezistență ridicată la abraziune și încorporează SISTEMUL STABILIS, o piesă din TPU care stabilizează lovirea piciorului și previne virajele necorespunzătoare.

De asemenea, talpa intermediară și talpa exterioară au linii FLEXO flex, care permit jucătorului de padel să aibă un pas mai natural.

Detalii

SKU
8445456654933
Brand