7.1. Termenul Un produs poate fi returnat in termen de 14 zile calendaristice de la data livrarii, termen prevazut la art. 13 alin 3 si la art. 14 din OUG nr. 34/2014.

7.2. Costul returului In cazul in care doriti sa returnati o comanda integral sau partial, conform legislatiei in vigoare, taxa de transport aferenta returului va fi suportata de catre dumneavoastra. In acest sens, va sugeram trimiterea produselor fie prin intermediul unei firme de curierat la adresa: S.C. DERBY SPORT S.R.L., com. Selimbar, Jud. Sibiu, str. Mihai Viteazu nr. 30. Mentionam ca taxele de transport ocazionate de livrarea produselor catre d-voastra, nu vor fi restituite, acestea fiind automat transferate firmei de curierat care a operat livrarea.

Nu se accepta livrarea prin Posta Română.

7.3. Procedura retur Pentru a putea returna un produs, acesta trebuie sa nu fi fost purtat si sa nu fie deteriorat. Pentru initierea procedurii de returnare a unui produs, va rugam sa completati FORMULARUL DE RETUR. Dupa completarea formularului va rugam sa expediati coletul catre sediul nostru, nedepasind cele 14 zile calendaristice, calculate de la data receptionarii produselor si pana la data expedierii produselor catre sediul nostru. In scurt timp de la receptionarea coletului returnat, vom demara procedurile de returnare a contravalorii produselor. In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, purtare, spalare sau care miros a parfum, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau returnarea acestuia catre dumneavoastra.

7.4. Returnare bani Puteti alege sa primiti contravaloarea produselor direct in contul dumneavoastra bancar in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de retragere din contract (in conformitate cu art. 11 OUG 34/2014 modificata). Vânzătorul are dreptul de a amâna rambursarea sumelor plătite de Client până la data când va primi inapoi produsele in vederea stabilirii conformitatii acestora (ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, purtare, spalare sau care miros a parfum etc.).

Important:

Vă rugăm să păstrați dovada de returnare primită de la curier (ordinul de ridicare pe care vi-l înmânează curierul) până la încheierea procesului de returnare, adică până la momentul rambursării banilor.

Dacă nu puteți genera numărul de returnare din contul de client atunci nu îl mai completați. Obligatoriu vă rugăm să specificați numărul de cont bancar, Acolo se returnează banii. Din motive de contabilitate comanda se închide prin retur produse – retur bani. În cazul în care doriți schimb cu alte mărimi/produse, vă rugăm plasați separat o nouă comandă.

Întreaga procedură de returnare produs/bani poate dura pana la 14 zile calendaristice de la ridicarea returului de către curier.

După ce coletul ajunge în depozitul din Sibiu și returul este acceptat, în decurs de 3-5 zile lucrătoare se returnează banii în contul indicat de client pentru coletele achitate ramburs. Pentru comenzile achitate cu cardul sau prin transfer bancar, restituirea banilor se va efectua prin intermediul aceluiași canal și în contul de pe care a fost recepționată plata.